Voordeel én gemak!

Met de GP Groot tankpas kun je 24/7 veilig en gemakkelijk tanken bij zo’n 750 tankstations in Nederland. Als GP Groot tankpashouder ontvang je overzichtelijke verzamelfacturen en profiteer je van vele andere extra’s. De tankpas is er voor elke ondernemer, of je nu één of vijfhonderd voertuigen hebt.

Tankpas aanvragen
Inzicht, controle & veiligheid

De GP Groot tankpas biedt niet alleen betaalgemak maar ook controle en veiligheid.

Elke tankpas is beschermd met een persoonlijke pincode
Zo minimaliseren wij het risico op fraude bij diefstal of verlies. In plaats van één tankpas per voertuig kun je ook kiezen voor één tankpas per berijder. De chauffeur voert dan bij een tankbeurt zowel de pincode als de voertuigcode in. Op deze manier heb je zicht op het brandstofverbruik per chauffeur.

Beheer en beperk jouw tankpasgebruik
Elke tankpashouder kan via het beveiligde webportal “Mijn Tankpas”:

  • Per tankpas een maximaal besteedbaar bedrag per periode instellen.
  • Per tankpas bepalen welke brandstoffen de pashouder kan tanken.
  • Per tankbeurt het aantal gereden kilometers en het brandstofverbruik per voertuig inzien door de optionele kilometerstand-registratie.
  • In geval van verlies, diefstal of misbruik de tankpas direct blokkeren.

100 jaar ervaring

in brandstoffen-, olie- én
koelmiddelen

750+ tankstations

verspreid door heel
Nederland

Gratis toegang

tot de GP Groot tanklocatie app

Krijg 30% korting op wasbeurten

Een schone, representatieve bedrijfswagen is een visitekaartje voor je bedrijf. Bij onze tankstations met wasstraat ontvang je standaard 30% korting op alle carwashprogramma’s voor personen- en bedrijfswagens. Bekijk hier welke locaties beschikken over een carwash.

Schaf gemakkelijk shopartikelen aan

Het tijdig bijvullen van ruitenwisservloeistof en motorolie is belangrijk voor de veiligheid en om onnodige kosten te voorkomen. Daarom schaf je dit soort artikelen gemakkelijk aan in de shop met de GP Groot tankpas. Per tankpas kun je deze opties in of uit laten schakelen door ons. Ook kun je per pas een maximaal bedrag en frequentie aangeven. De aankopen worden apart op je factuur vermeld.

Veilig en voordelig tanken bij 750 tankstations

Met de gratis GP Groot-tanklocatie-app navigeer je eenvoudig naar de dichtstbijzijnde locatie. De app geeft je meteen actuele informatie over de openingstijden, beschikbare brandstoffen en de aanwezigheid van een shop of carwash. Via push-berichten brengen we je op de hoogte van werkzaamheden, acties en nieuws.

Download de GP Groot tanklocatie-app voor Apple of Android, of bekijk het overzicht met acceptatiepunten op onze website.

Direct aanvragen
GP Groot tankpas
Direct profiteren van de vele voordelen?
Advies nodig?

Direct antwoord

Heb je vragen over de GP Groot tankpas?

Of neem contact op met tankpas@gpgroot.nl

Vind een GP Groot tankpas acceptatiepunt bij u in de buurt

De rode stations behoren tot het GP Groot netwerk. De blauwe locaties zijn tankstations waar de GP Groot tankpas ook wordt geaccepteerd.
Zoek op postcode of plaats
Filter

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact