Voordeel én gemak!

Met de GP Groot tankpas kunnen u en uw medewerkers 24/7 veilig en gemakkelijk tanken bij zo’n 700 Nederlandse tankstations. Daarbij is de GP Groot tankpas super voordelig.

Als GP Groot tankpashouder ontvangt u overzichtelijke verzamelfacturen en profiteert u van vele andere extra’s. Zo krijgt u 30% korting op wasbeurten bij GP Groot tankstations met een carwash en kunt u met de tankpas shopaankopen aanschaffen. De tankpas is er voor elke onderneming, of u nu één of vijfhonderd voertuigen heeft.

Tankpas aanvragen

100 jaar ervaring

in brandstoffen-, olie- én
koelmiddelen

650+ tankstations

verspreid door heel
Nederland

Gratis toegang

tot GP Groot tanklocatie
App

Eenvoudig navigeren met de tanklocatie-app

Het dichtstbijzijnde tankstation waar u met een GP Groot tankpas terecht kunt? De GP Groot tanklocatie-app wijst u de weg.

De app geeft u meteen actuele informatie over openingstijden, beschikbare brandstoffen en de aanwezigheid van een shop of carwash. Via push-berichten brengen we u op de hoogte van werkzaamheden, acties en nieuws. Met de app navigeert u snel en zonder omwegen naar de volgende tankbeurt.

Download de GP Groot tanklocatie-app voor Apple of Android.

Direct aanvragen
GP Groot tankpas
U wilt direct profiteren van de vele voordelen.
Ook voor wassen, koelvloeistof en motorolie

U kunt de GP Groot Tankpas ook gebruiken voor het afrekenen van de carwash en shopaankopen.

Carwash, met 30% korting

Een schone, representatieve bedrijfswagen is een visitekaartje voor uw bedrijf. Met de GP Groot Tankpas hebben uw medewerkers bij onze tankstations standaard 30% korting op alle carwashprogramma’s voor personen- en bedrijfswagens. carwashprogramma’s voor personen- en bedrijfswagens. Kijk hier bij welke tankstations u met de GP Groot tankpas uw auto kunt wassen.

Shopaankopen

Het tijdig bijvullen ruitenwisservloeistof en motorolie is belangrijk. Voor de veiligheid op de weg en om onnodige kosten te voorkomen. Het is fijn als uw medewerkers daar zelf verantwoordelijk voor zijn. We maken het ze graag gemakkelijk, want met de GP Groot tankpas deze artikelen in onze shops aangeschaft worden.

Per tankpas kunt u deze opties in of uit laten schakelen door onze klantenservice. Ook kunt u per pas een maximaal bedrag en frequentie aangeven. De aankopen worden apart op uw factuur vermeld.

Tankpas aanvragen

Inzicht & controle

De GP Groot tankpas biedt niet alleen betaalgemak maar ook controle en veiligheid. Om het risico op fraude bij diefstal of verlies te minimaliseren is elke pas beschermd met een persoonlijke pincode.

In plaats van één tankpas per voertuig kunt ook kiezen voor één tankpas per berijder. De chauffeur voert bij een tankbeurt zowel de pincode als de voertuigcode in en u heeft optimaal inzicht in het brandstofverbruik per chauffeur.

Elke tankpasbeheerder heeft toegang tot ons beveiligde webportal “Mijn tankpas“. Hier kunt u het tankpas-gebruik beheren én beperken:

  • U kunt per tankpas een maximaal besteedbaar bedrag per periode instellen, voor zowel brandstof als shopaankopen.
  • U kunt per tankpas bepalen welke brandstoffen getankt kunnen worden.
  • Door de optionele kilometerstand-registratie per tankbeurt heeft u altijd zicht op het aantal gereden kilometers en het brandstofverbruik per voertuig.
  • In geval van verlies, diefstal of misbruik kunt u de tankpas direct blokkeren.

Tankpas direct aanvragen

Direct antwoord

Heeft u een vraag over de GP Groot tankpas?

Vind een GP Groot tankpas acceptatiepunt bij u in de buurt

De rode stations behoren tot het GP Groot netwerk. De blauwe locaties zijn tankstations waar de GP Groot tankpas ook wordt geaccepteerd.
Zoek op postcode of plaats
Filter

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact