De TotalEnergies Card van GP Groot is dé tankpas voor de zakelijke rijder die regelmatig nationaal en internationaal onderweg is. Met de TotalEnergies Card kun je niet alleen voordelig tanken in binnen- en buitenland maar ook je auto wassen.

TotalEnergies Card aanvragen

16000 tankstations

in 21 verschillende
landen

100 jaar ervaring

in brandstoffen-, olie- én
koelmiddelen

Voordelig tanken binnen een groot nationaal en internationaal netwerk

De TotalEnergies Card geeft je toegang tot een groot (inter)nationaal tankstation netwerk. De TotalEnergies Card wordt op meer dan 16.000 tankstations in 21 verschillende landen geaccepteerd. Binnen Nederland wordt de TotalEnergies Card op ruim 1.300 tankstations geaccepteerd. Naast het eigen TotalEnergies netwerk kun je ook terecht op een groot aantal BP, Esso (EG) en Argos tankstations. Klik hier voor een actueel overzicht van de TotalEnergies tanklocaties in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Direct aanvragen
GP Groot TotalEnergies card
Direct aanvragen profiteren van de vele voordelen?
Advies nodig?

Meer voordelen van de GP Groot TotalEnergies Card

 • Eenvoudig BTW terugvorderen
  De TotalEnergies Card biedt administratief gemak en maakt een einde aan het bewaren en verwerken van talloze bonnen. Je ontvangt wekelijks één overzichtelijke digitale verzamelfactuur.
 • Tol betalen met de PASSango tolbadge
  Met de TotalEneriges PASSango tolbadge betaal je eenvoudig én snel tol en ontvang je alle bestedingen op één overzichtelijke factuur.
 • Veilig en makkelijk betalen
  De tankpas is voorzien van een persoonlijke pincode én een extra beveiligde EMV Chip ter voorkoming van skimmen. Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat je altijd en overal veilig met de TotalEnergies Card betaalt.
 • Klaar voor de toekomst: tank duurzame brandstoffen
  Met de tankpas kun je ook duurzame brandstoffen tanken zoals CNG en LNG.
 • Tank AdBlue op 215 Europese TotalEnergies tankstations
  AdBlue is een hulpvloeistof voor dieselvoertuigen met een SCR-katalysator en helpt de uitstoot van stikstofdioxiden van dieselmotoren te verlagen.

Heb je een vraag over de TotalEnergies Card van GP Groot?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact