De TotalEnergies Card van GP Groot is dé tankpas voor de zakelijke rijder die regelmatig nationaal en internationaal onderweg is. Met de TotalEnergies Card kunt u niet alleen voordelig tanken in binnen- en buitenland, maar ook elektrisch laden (EV), uw auto wassen en producten uit de shop afrekenen.

Tankpas aanvragen

100 jaar ervaring

in brandstoffen-, olie- én
koelmiddelen

16000 tankstations

in 21 verschillende
landen

Gratis toegang

tot NewMotion app
voor laadlocaties

Voordelig tanken én laden binnen een groot nationaal en internationaal netwerk

De TotalEnergies Card geeft u toegang tot een groot (inter)nationaal tankstation netwerk. De TotalEnergies Card wordt op meer dan 16.000 tankstations in 21 verschillende landen geaccepteerd. Binnen Nederland wordt de TotalEnergies Card op ruim 1.300 tankstations geaccepteerd, naast het eigen TotalEnergies netwerk kunt u terecht op een groot aantal BP, Esso (EG) en Argos tankstations. Klik hier voor een actueel overzicht van de TotalEnergies tanklocaties in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Heeft u een elektrisch of hybride voertuig? De TotalEnergies Card is te gebruiken bij een netwerk van meer dan 250.000 laadlocaties in Nederland en 27 andere Europese landen. Download de app van NewMotion om een laadlocatie bij u in de buurt te vinden.

Direct aanvragen
GP Groot TotalEnergies card
Direct aanvragen? Of bent u op zoek naar advies voor uw bedrijf? Wij reageren binnen 1 werkdag.

Meer voordelen van de GP Groot TotalEnergies Card

 • Total Truck Assistance: Gratis 24/7 pechhulp voor vrachtwagens in heel Europa
  U betaalt alleen voor de hulp die u gebruikt, zoals: pechhulp, juridische bijstand, betaling van boetes en reserveringsservices.
 • Eenvoudig BTW terugvorderen
  De TotalEnergies Card biedt administratief gemak en maakt een einde aan het bewaren en verwerken van talloze bonnen. U ontvangt wekelijks één overzichtelijke digitale verzamelfactuur.
 • Tol betalen met de PASSango tolbadge
  Met de Total PASSango tolbadge betaalt u eenvoudig én snel tol en ontvangt u al uw bestedingen op één overzichtelijke factuur.
 • Veilig en makkelijk betalen
  De tankpas is voorzien van een persoonlijke pincode én een extra beveiligde EMV Chip ter voorkoming van skimmen. Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat u altijd en overal veilig met de TotalEnergies Card betaalt.
 • Klaar voor de toekomst: Tank duurzame brandstoffen en maak gebruik van openbare laadpalen
  Met de tankpas kunt u ook duurzame brandstoffen tanken zoals CNG en LNG. Daarnaast  heeft u toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland.
 • Tank AdBlue op 215 Europese TotalEnergies tankstations
  AdBlue is een hulpvloeistof voor dieselvoertuigen met een SCR-katalysator en helpt de uitstoot van stikstofdioxiden van dieselmotoren te verlagen.

Heeft u een vraag over de TotalEnergies Card van GP Groot?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact