Succesformules
Keuze uit 3 sterke retailformules
Over GP Groot
Een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring .
Samenwerken?
Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.
Samen werken aan duurzaamheid.

Maak dan kennis met GP Groot energie. Wij zetten ons in voor een duurzame regio en geloven in samenwerken. Niemand is te groot of te klein voor GP Groot.

We willen u helpen te vernieuwen en te verduurzamen, en daarin onderscheidend en rendabel te zijn. Economie en ecologie gaan altijd hand in hand. We hebben een groot netwerk en alle expertise in huis. Samen kunnen we een brug slaan naar de toekomst.

GP Groot energie

GP Groot energie is groothandelaar in brandstoffen en smeermiddelen.

We exploiteren ruim 50 bemande en onbemande tankstations met de merkconcepten TotalEnergies, Argos en NXT. Daarnaast leveren we zeer voordelige tankpasdiensten en zijn we actief in het ontwikkelen van oplossingen voor duurzame energie en emissievrije mobiliteit.

NXT: ons duurzame brandstoffen- en energieconcept.

Onze ambitie is het leveren van brandstof en energie uit hernieuwbare bronnen en door ons zelf ingezamelde afvalstromen.

Met ons NXT-concept bieden we de regio nu al brandstoffen en energie-oplossingen om bestaande vervoers- en bedrijfsmiddelen minder milieubelastend te maken. Denk aan synthetische diesels (HVO, GTL), gasvormige brandstoffen zoals LNG en CNG (groengas), maar ook laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Brandstof- en retailconcepten

Elke locatie is anders. De keuze voor een bepaalde formule heeft effect op het succes van een tankstation. GP Groot energie vertegenwoordigt de volgende merken waarmee elk segment van de markt bediend kan worden.

TotalEnergies

TotalEnergies, Committed to Better Energy! TotalEnergies biedt een full service tankstation- en retailconcept met een eigen tankpas en een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma.

Naar website TotalEnergies
Argos

Be­mand en on­be­mand tank­sta­ti­on­con­cept met een fris­se uit­stra­ling en een op­ti­ma­le prijs-kwa­li­teit­ver­hou­ding.

Naar website Argos
NXT

Hét tank­sta­ti­on­con­cept van de toe­komst met pro­duc­ten voor min­der mi­li­eu­be­las­ten­de mo­bi­li­teit en een fu­tu­ris­ti­sche uit­stra­ling

Naar website NXT
Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring
GP Groot

GP Groot is een familiebedrijf met ongeveer 1.500 medewerkers dat al ruim 100 jaar actief is op verschillende gebieden. GP Groot energie is één van de vier divisies.

De andere divisies zijn: GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot advies en infrarealisatie. Overkoepelend hebben we één missie: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst. Met al onze activiteiten trachten wij daar in onze regio aan bij te dragen.

Meer over onze activiteiten
Samenwerken
Deel jij onze ambities?

Bij GP Groot energie geloven we in de kracht van samenwerken. We staan dicht bij onze klanten en spreken de taal van de ondernemer. Wij maken graag kennis met jouw onderneming, locatie(s), plannen, zorgen en ambities.

Kom in gepsprek

We horen graag van je!

Samenwerken met GP Groot?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0300

Direct contact