Betalen met de GP Groot tankpas kon al bij meer dan vijfhonderd Nederlandse tankstations. Daar zijn onlangs door de samenwerking met TotalEnergies nog eens 130 extra locaties aan toegevoegd.

Met de GP Groot tankpas kan sinds kort ook op alle door TotalEnergies zelf geëxploiteerde tankstations worden getankt. Commercieel directeur Susan de Vree van GP Groot energie: “Een mooie ontwikkeling waarmee we onze tankpasklanten een nog grotere dekking bieden.”

Voordelen van de GP Groot tankpas
De Vree: “Met onze de tankpas kun je gemakkelijk en snel tanken én profiteren van overzichtelijke verzamelfacturen en vele extra’s, zoals korting op de carwash bij GP Groot tankstations. Daarnaast houden onze klanten via het webportal ‘mijn brandsto­ffen’ op gpgrootenergie.nl optimale controle over en inzicht in het brandstofverbruik.”

In de gratis GP Groot tanklocatie-app (download voor Android of iOs) en op www.gpgrootenergie.nl staan alle tankstations die de GP Groot tankpas accepteren.

De circulaire economie en energietransitie staan centraal in onze dienstverlening. In Grootbeeld leest u wat wij zoal doen op deze gebieden. Klik hier om meer artikelen te lezen.