Smeermiddelen van hoge kwaliteit

GP Groot is official Texaco Lubricants Distributor. Het merk Texaco wordt al meer dan honderd jaar in Europa verkocht. Texaco smeermiddelen zijn producten van de Chevron Corporation, dat wereldwijd productie- en R&D-vestigingen heeft.

De motorolie, transmissie-olie, tandwielolie, koelvloeistof en industriële smeermiddelen van Texaco voldoen aan de belangrijkste OEM-, ACEA- en API-eisen die door OEM’s worden vastgelegd.

Direct aanvragen
Geavanceerde technologie voor betere prestaties.

De geavanceerde technologie van Texaco, een merk van Chevron, zorgt in heel Europa voor betere prestaties. Het merk omvat een uitgebreid assortiment benzine- en diesel motoroliën voor personenauto’s en vrachtwagens, waaronder Delo brandstofbesparende motorolie voor zware motoren, antivries en een groot aantal smeermiddelen voor industriële toepassingen.

Het huidige assortiment automotive en industriële smeermiddelen is het resultaat van meer dan honderd jaar ervaring. Onder de merken Texaco®, Havoline® en Delo® leveren wij onder meer tandwielolie, hydraulische vloeistof, gasmotorolie, compressorolie en turbineolie aan onze klanten.

Direct contact

Texaco smeermiddelen bestellen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0350

Direct contact