Zakelijke ondersteuning

Bent u wederverkoper van Argos Oil, Total, Q8 en Texaco Lubricants? Dan ondersteunen we u ook op het gebied van marketing, service en sales. Speciaal voor u hebben we een aantrekkelijk serviceprogramma ontwikkeld. Wilt u hier meer over weten?

Neem contact op met ons team
Olierek

Het olierek is een efficiënt en praktisch opslagmiddel. Door de inzet van dit rek staan de belangrijkste smeermiddelen overzichtelijk en binnen handbereik bij elkaar. Op het rek is ruimte voor 9 grote 20-liter verpakkingen. Het olierek is beschikbaar in een Argos Oil, Total, Q8 en in een Texaco-uitvoering.

Liquid Store

De Liquid Store is een efficiënte en compacte opslagunit voor smeermiddelen en andere vloeistoffen. De unit is praktisch in gebruik, heeft een opslagcapaciteit van meer dan 300 liter en neemt beperkte ruimte in beslag.

De Liquid Store is aan de voorzijde voorzien van een zelfsluitende aftapkraan en daaronder een lekbak met rooster voor de opvang van lekvloeistof. De Liquid Store is beschikbaar in een Argos Oil, Total, Q8 en in een Texaco-uitvoering.

Downloads

Meer informatie over het Service Programma van de merken Argos Oil of Texaco vindt u in deze flyers.

Afgewerkte olie

GP Groot kan uw afgewerkte olie en andere oliehoudende afvalstromen eenvoudig, snel en voordelig afvoeren.

Het afvoeren van oliehoudende afvalstromen is onderhevig aan strenge wetgeving. Bij GP Groot kunt u er op vertrouwen dat uw afval conform de geldende wetgeving wordt afgevoerd en op een duurzame manier wordt verwerkt.

Meer informatie over afgewerkte olie ophalen en tarieven

Direct contact

Wilt u meer weten over het Serviceprogramma?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0350

Direct contact