Alles wat je moet weten over de overname
Gashandel Zoon overgenomen door GP Groot gas

Per 1 april 2024 zijn de activiteiten van Gashandel Zoon overgenomen door GP Groot gas. GP Groot gas is onderdeel van GP Groot energie dat ook gevestigd is in Heiloo. De activiteiten van Gashandel Zoon sluiten zowel qua assortiment als werkgebied goed aan bij die van GP Groot gas. 

100 jaar ervaring

in brandstoffen-, olie-,
koelmiddelen én gas

1500+ werknemers

gespreid door heel
Nederland

38 certificaten

in veiligheid, processen &
kwaliteit

Zowel gasflessen als technische food- en nonfood gassen leverbaar
Gashandel

Wij leveren diverse soorten gassen van hoogstaande kwaliteit. Grote bestellingen worden direct uit onze voorraad kosteloos binnen 1 dag geleverd! Wij zorgen dat jouw bedrijf nooit zonder gas komt te zitten.

We zetten de activiteiten van Gashandel Zoon in ieder geval tot 1 september 2024 voort op het vertrouwde adres: Kanaalweg 15 in Heiloo. Je kunt hier, zoals gebruikelijk, terecht op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur en betalen met jouw pinpas.

Ook kun je gasflessen en aanverwante artikelen verkrijgen op onze locatie aan de Butaanweg 3, 1041 AH in Amsterdam (Westelijk Havengebied). Deze locatie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur. Je kunt bij ons betalen met jouw pinpas of op rekening.

Naar gashandel
Stel direct jouw vraag!
Heb je vragen over de overname? Of ben je op zoek naar advies voor jouw bedrijf? Wij reageren binnen 1 werkdag.
Snelle levering zoals je gewend bent
Brandstoffen

Als groothandelaar in brandstoffen leveren we motorbrandstoffen in heel Noord-West Nederland, aan (semi-) overheidsinstellingen en bedrijven met een eigen thuistankinstallatie, op niet-permanente locaties zoals bouwterreinen en aan tankstations. Ook leveren wij verschillende typen brandstoftanks, vloeistof- en vatpompen.

Naar Brandstoffen
Alléén de beste merken
Smeermiddelen

GP Groot levert hoogwaardige smeermiddelen van de merken Argos Oil, Texaco, Total en Q8. Met ons uitgebreide smeermiddelenpakket hebben wij voor elke klus, elke machine en elk voertuig hét passende aanbod waarmee je maximaal rendement haalt uit jouw materieel.

Naar smeermiddelen

Heb je een vraag over de overname van Gashandel Zoon?

Laat jouw nummer achter en we bellen je binnen 24 uur terug.

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 0350

Direct contact